Fogtätning

Fogtätning

 

Som Sveriges drivande fogföretag gör vi alla typer av fogning. Vår absoluta specialitet är prefab fogning vilket vi fogar idag runt 1000 meter i veckan. Våra fog team består normal av 3 fogare på de större projekten, på de riktigt stora projekten kan vi lägga på ytterligare team beroende på tidsfaktorn på projektet.

 

Som alla seriösa fogföretag använder vi primer och monterar TDV-I rör på alla fasadfogar.

 

All vår fogning omfattas av en 5 årig garanti mot fogsläpp.

 

Fogning av fönster och dörrar är en vanligförekommande arbetsuppgift. Våra duktiga fogare. Alla våra fogare utbildas av oss och genomgår hela tiden vidare träning och utbildning för att hela tiden ligga på topp.

 

Eftersom vi nästa uteslutande jobbar med fasta priser har vi högkontroll över de arbeten som utförs. Vi har kontroll över den tid som fogningen tar och det material som används för att se till att arbetet utförs på rätt vis.

 

 

 

Kosmetisk fogning, något av det svåraste vi fogare ställs inför är det just kosmetisk fogning. Ett exempel vissas på bilden, svart fog på vit vägg! Denna fogning är från Norra Station i Hässleholm.

 

 

 

 

 

 

 

Norra Station i Hässleholm. Här har vi fogat all prefab på utsidan, alla fönster på insidan, alla entré partier på alla våningar. Massvis med kosmetisk fogning på alla våningar. Vi har även brandfogat delar


Vänligen vänta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ta del av våra nyheter? Ange din e-postadress och ditt namn nedan för att hänga med på vad som händer.