Om oss

Inrha AB

 Inrha AB ägs av två entreprenörer Elle Kjellander och Bert Boye och båda två har varit entreprenörer i hela deras yrkesamma liv. Under många år var försäljning och byggnation av växthus huvudnäringen men med takt med att växthusnäringen blivit mindre i Sverige har vi gått mer över till fogning. Vår nya avdelning Fogarna.se har mer eller mindre gjort raketstart och har för närvarande tolv fogare anställda plus företagsledningen. Uppenbarligen har våra kunder förstått vikten utav att bli erbjudan fasta priser på de flesta fogjobben. All prefabfogning sker idag till fasta priser och här fogar vi ca 4000 meter veckan för närvarande.

Vi har utarbetat egna kalkylprogram för att räkna ut material och arbetstid per meter fog under olika förutsättningar, allt detta baserat på alla de tusentals meter som vi har fogat. Vår databas uppdateras ständigt allt eftersom jobb blir gjorda. Personalens skicklighet är en stor del i detta, den mängd av prefabfogning vi gör idag ser till att personalen är på top hela tiden för att garantera kvalitén i arbetet.

En av våra kunder John Svenssons Byggnadsfirma AB anlitar oss för fogning av samtliga deras hus i hela Sverige inom deras koncept JSB Bostad. Detta gör att vi rör oss i hela landet men vår bas är i Skånska Vinslöv. Vår styrka ligger i stora projekt där vår kapacitet och kunnande kommer bäst på plats. Vår personal jobbar med flexibel arbete tid vilket gör att de arbetar under en period längre dagar för att jobba in tid för att kunna vara helt lediga under en tid. Ett typiskt schema är fyra veckor jobb och två veckor ledigt, detta gör att vi är högeffektiva när vi är på ett bygge och ser till att det blir klart på snabbast möjliga tid.

Vill ni veta mer om oss eller kanske ha en offert kontakta oss nu.